Van 15.02.20 tot 29.02.20

Voorjaarsvakantie

In het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem bent u aan het juiste adres om inspiratie op te doen voor Pasen. Tijdens de Voorjaarsvakantie (van 15 tot en met 29 februari) staat het museum bol van de bakactiviteiten. Bakker Fred geef u de broodnodige handvatten voor een geslaagde paasbrunch. 

Tijdens zijn humoristische familievoorstellingen demonstreert Bakker Fred de fijne kneepjes van het vak. Laat u niet van de wijs brengen door zijn vingervlugheid, maar raak geïnspireerd door zijn vakmanschap. Met deeg, een schaar, een paar krenten en een enorme dosis humor presenteert de bakker u een scala aan paasbroodjes. Wie goed oplet tijdens de show in het museum, kan thuis de blits maken tijdens de eigen paasbrunch. Broodhaantjes, hazen en vogelnestjes maakt u in een handomdraai met Bakker Fred als leermeester!

Extra aandacht is er tijdens de voorjaarsvakantie voor de jeugd, die verkleed als bakker, uitgenodigd wordt om de theorie in praktijk te brengen. Onder leiding van Bakker Martijn en zijn team gaan ze aan de slag. Daarbij worden de kinderen aangespoord om goed hun best te doen want het eindresultaat mag natuurlijk mee naar huis genomen worden. Tenminste, als ze zo lang kunnen wachten.