Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie (van 16 t/m 30 oktober) staat de rijke geschiedenis van speculaas centraal. Het museum wil de jeugd graag kennis laten maken met deze eeuwenoude traditie. Daarom leren kinderen tijdens de herfstvakantie zelf speculaaspoppen bakken met gebruik van een originele koekplank. Er is een spannende speurtocht beschikbaar zodat ook het educatieve gedeelte niet wordt vergeten én het museum toont prachtige koekplanken waarin de schoonheid van het gedetailleerde houtsnijwerk wordt belicht.

LET OP: OM TE ZORGEN VOOR EEN GOEDE DOORSTROOM EN EEN VEILIG MUSEUMBEZOEK IS RESERVEREN VOORAFGAAND AAN UW BEZOEK AAN HET BAKKERIJMUSEUM VERPLICHT!


Reserveer hier!

Reserveren

Om het Bakkerijmuseum te komen bezoeken is het reserveren van een tijdslot verplicht. Dit om te zorgen voor een goede doorstroom van bezoekers en een veilig museumbezoek.

Wij raden u aan om tijdig te reserveren.

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter maatregel. Zowel voor het museum als voor ons terras heeft u geen Coronatoegangsbewijs nodig. Binnen in onze poffertjessalon heeft u vanaf 25 september voor bezoekers vanaf 13 jaar wél een Coronatoegangsbewijs nodig. 

Reserveren

Zaterdag: Kinderbakdag

Elke zaterdag mogen alle kinderen die het museum bezoeken een eigen koek bakken!

Het reserveren van een tijdslot voor uw museumbezoek is voldoende om deel te nemen aan deze activiteit.
Daarnaast zijn er, buiten de entreeprijs, geen extra kosten aan verbonden. 

Agenda

De museumwinkel

In een prachtig winkelinterieur van een oude bakkerswinkel uit 1900 vindt u heerlijkheden uit eigen bakkerij, souvenirs, thuisbakproducten en ansichtkaarten die allemaal wedijveren om uw aandacht. 

De winkel is te bezoeken tijdens de openingstijden van het museum.

Elke zaterdag gaan de deuren open om 07:30 uur als er vers brood gebakken wordt. 

Openingstijden

De Poffertjessalon

Voor een smakelijke onderbreking van een bezoek aan ons museum ontvangen wij u graag in onze poffertjessalon uit grootmoeders tijd.

Poffertjes bakken is een kunst en u zult verbaasd zijn over de vingervlugheid waarmee ze gebakken worden. Opeten kan met mooi weer ook buiten op het fraaie pleintje voor de salon.

Meer info