Van 08.07.17 tot 01.09.17

Zomervakantie

Het Nederlands Bakkerijmuseum zorgt van 8 juli tot en met 1 september 2017 voor een bruisende zomervakantie, boordevol activiteiten. Van maandag t/m zaterdag (zondag gesloten) wordt er gebakken, hetzij door de bakker zelf, hetzij door jongens en meisjes die zelf de handen uit de mouwen willen steken. 

Bakker Fred

Van dinsdag tot en met vrijdag vermaakt de Bakker u in het museumtheater met zijn kolderieke broodshow. Deze shows staan garant voor een onvergetelijke dag. Reserveren voor de familieshows is niet nodig, op tijd komen wel. 
De demonstratietijden vindt u op de dag zelf op onze homepage. 

Bakactiviteit voor de kinderen

Tijdens de zomervakantie kunnen alle kinderen onder begeleiding van een echte bakker de handen uit de mouwen steken. Aanmelden hoeft niet en er worden geen extra kosten berekend voor deze jeugdactiviteit.*

Speurtocht

Voor de jongste museumgasten is er een speurtocht beschikbaar die leidt langs alle spannende verhalen en ruimte in het museum. Zoek de voorwerpen op, noteer de juiste letter en maak van deze letters samen het juiste woord.

Oud-Hollandse lekkernijen

Het wordt een zomer vol Hollandse lekkernijen uit eigen bakkerij. Krakelingen, suikerpoffen of bijvoorbeeld echte wafels. Lekker bij een kopje koffie in onze gelagkamer of als traktatie mee naar huis. 

Openingstijden

Maandag: 13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag tot en met zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur
Bakactiviteit voor de jeugd: tijdens openingstijden tot 16:00 uur.
Op zondag is het museum gesloten.