museumwinkel informatie

Op zoek naar een kado dat nèt even anders is?
In de ruim gesorteerde museumwinkel kunt u uitstekend terecht voor een leuk souvenir, wat lekkers uit de bakkerij, een aandenken voor thuis of presentjes die nèt even anders zijn dan in de reguliere cadeaushops.
Denkt u daarom ook eens aan de museumwinkel als adres voor uw relatiegeschenken, kerstpakketten, enzovoort.

Héérlijke en kleurrijke kado's in de leukste museumwinkel van Hattem

• Alle bakproducten van onze demonstraties zijn te koop in de winkel, variërend van heerlijke Houtovenbroden (op zaterdag), Krentenwegge en Suikerbroden tot Reuzenroomboterkrakelingen. Afhankelijk van het seizoen kunt u er ook prima terecht voor brood en banket, passend bij Pasen, Pinksteren, Sinterklaas en Kerst.

• Het assortiment ansichtkaarten strekt zich uit van kunst, cultuur en folklore tot humor en recepten.

• Voor kinderen en kleinkinderen is er een ruime keus aan leuke cadeautjes: van kinderbaksetjes tot kookboekjes, van ouderwets snoepgoed tot knuffels.