Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie in het Nederlands Bakkerijmuseum

In het lekkerste museum van Nederland proef je het voorjaar. Alle zintuigen worden geprikkeld wanneer je het Nederlands Bakkerijmuseum binnenkomt. Tijdens de voorjaarsvakantie, van 18 februari tot en met 4 maart, zijn er weer tal van activiteiten voor jong en oud en kan er inspiratie worden opgedaan voor de komende Paasdagen.

Kinderen steken de handen uit de mouwen

De jeugd steekt de handen uit de mouwen en wordt uitgenodigd om samen met de bakkers heerlijke lenteharten te bakken. Dat wordt gegarandeerd smullen geblazen. Daarnaast verkennen de kinderen het museum. Met een spannende speurtocht gaan ze op zoek naar handige bak-kabouters die de bakkers helpen in deze drukke periode.

Familievoorstellingen

In het historische museumtheater worden de lachspieren danig op de proef gesteld. Brood is niet alleen maar lekker, maar is ook nog eens leuk om naar te kijken. Tijdens de Lenteshow van bakker Fred wordt eens te meer duidelijk hoe creatief je kunt zijn met deeg, een paar krenten, een schaar en een enorme dosis humor. Deze vakantie is de show een bron van inspiratie voor de komende Paasdagen.

Opoes gelag

En krijgt u trek, omdat u verleid wordt door de heerlijke geuren van vers gebakken banket, kom dan genieten van al het lekkers uit eigen bakkerij in de recentelijk gerestaureerde gelagkamer. De gastvrouwen ontvangen u graag met een kopje verse koffie.

Maandag van 13:00 uur tot 17:00 uur.
Koek bakken van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Koek bakken van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Op zondag is het Bakkerijmuseum gesloten.

Voor de activiteiten hoeft u niet te reserveren en hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Tell-a-friend