Combiticket Hattem

3x authentiek Hollands vakmanschap in Hattem voor €12,50

De schilder, de tekenaar en de bakker. Ze woonden en werkten in Hattem en hebben hun levenswerken nagelaten aan drie landelijk geliefde en gerenomeerde musea: het Voerman Museum, het Anton Pieck Museum en het Nederlands Bakkerijmuseum. Drie Hattemse musea in het historische stadscentrum van deze lieflijke vestingstad.

www.voermanmuseumhattem.nl
De grootste Voerman-collectie in Nederland vindt u uiteraard in dit gelijknamige museum: de rivierlandschappen van IJsselschilder Jan Voerman sr (1857 - 1941) en de olieverfschilderijen en lithografieën van zoon Jan Voerman jr (1890 - 1976). Maar de vaste exposities over Hanzestad Hattem met bodemvondsten én de wisselende tentoonstellingen zijn ook de moeite waard.

www.antonpieckmuseum.nl
De gevel van het museum ontwierp Anton Pieck zelf, evenals de binnenplaats en het interieur. En hoewel Pieck zelf geen relatie met Hattem had, komt zijn werk in dit pittoreske stadscentrum volledig tot zijn recht. Het museum stelt zijn omvangrijke oeuvre tentoon, daaronder onder andere zijn Bakkerij!

Dit is een gecombineerd bezoek aan:

1. het Nederlands Bakkerijmuseum,
2. het Voerman Museum Hattem en
3. het Anton Pieck Museum Hattem.

• Volwassenen € 12,50
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar € 6,50