Beste bezoeker,
Staat uw vraag hier misschien al bij? Zoniet, stelt u uw vraag dan via het online-formulier.

Wat zijn de openingstijden?
Het museum is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. In schoolvakanties en op feestdagen gelden speciale openingstijden, kijk hiervoor op de pagina Openingstijden.

Wat zijn de entreeprijzen?
Bekijk hiervoor de pagina Entreeprijzen.

Waar kunnen we parkeren?
U kunt het beste parkeren op parkeerterrein 'De Bleek', dit is op 50 meter loopafstand van het museum, u kunt hier gratis parkeren. Zie ook de pagina Bereikbaarheid.

Is het museum rolstoeltoegankelijk?
De begane grond van het museum (horecagelegenheden, takkenbosoven, theater en museumwinkel) zijn toegankelijk. De kelders en zolders zijn echter niet toegankelijk.

Zijn er in de vakanties speciale activiteiten?
Elke schoolvakantie hebben wij een uitgebreid activiteiten-programma, kijk hiervoor op Schoolvakanties / feestdagen.

Wat zijn de mogelijkheden voor een verjaardagfeestje?
De woensdagmiddag en zaterdag in het museum zijn gereserveerd voor verjaardagsfeestjes, kijk hiervoor op Verjaardagsfeestjes.

Wat zijn de mogelijkheden voor groepen?
Het Bakkerijmuseum biedt verschillende activiteiten en arrangementen voor groepen, kijk hiervoor op Arrangementen of Activiteiten / workshops.

Waar vind ik informatie over historie van brood en banket?
Op onze digitale en nationale encyclopedie, de Bakkerijwiki vindt u (bijna) alles over de rijke cultuurhistorie van brood en banket.